Daglenzen

Fraser Optiek heeft een breed assortiment zachte daglenzen voor iedereen. Het woord zegt het al. Daglenzen zijn bedoeld om een dag te dragen en s’avonds kun je deze lenzen weggooien. Dit is handig als je je lenzen wil afwisselen met een bril. Daglenzen zijn ideaal als je op vakantie gaat of als je geen bril wilt dragen tijdens het sporten. Gemak is absoluut een groot voordeel bij daglenzen, maar ook de gezondheid van je ogen kan een rol spelen bij de keuze voor deze lenzen.

Zijn uw daglenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

De voordelen van daglenzen

Omdat je daglenzen maar een dag draagt, is er geen onderhoud nodig. Je hoeft geen lenzenvloeistof te kopen. Dit houdt in dat je iedere dag begint met schone lenzen. Er is geen sprake van vervuiling of beschadigingen, waardoor je elke dag een goed en helder zicht hebt en je ogen minder snel vermoeid raken. Daglenzen zijn een hygiëne en gezonde optie voor je ogen, zeker als je last hebt van gevoelige ogen of droge ogen. Ook rode en branderige ogen zijn verleden tijd wanneer je daglenzen draagt.

Onze lenzen:

Persoonlijk advies

Daglenzen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en materialen. Ze verschillen van elkaar in waterpercentages en zuurstofdoorlatendheid. Ook onze daglenzen zijn verkrijgbaar in zowel een plus als min sterkte. De lenzen zijn zowel enkelvoudig als in een multifocale lens verkrijgbaar. Voor mensen met een cilinderafwijking hebben wij torische lenzen in het assortiment.

Kom naar onze winkel in Berkel en Rodenrijs voor een oogmeting. We geven je dan graag advies over welke lenzen het beste passen bij jouw ogen en levensstijl. Daarnaast raden wij aan om jaarlijks je ogen te laten meten, zodat je zeker weet dat je lenzen de juiste sterkte hebben.