Kleurlenzen

Met kleurlenzen kun je de kleur van je ogen tijdelijk veranderen. Ze geven je een ander look. Je kunt er voor kiezen om de diepte en intensiteit van je eigen oogkleur te versterken met behulp van lenzen, zodat je eigen ogen meer stralen en beter uit komen. Er zijn ook mensen die een subtiele kleurverandering gebruiken om een bepaalde look of outfit te accentueren. Daarnaast is het ook mogelijk om een hele andere kleur te kiezen voor je ogen. Dit kan ook goed van pas komen als je naar een feestje gaat, als je Halloween of carnaval viert en als je van cosplay houdt.

Zijn uw kleurlenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

Cosmetisch of op sterkte

Kleurlenzen imiteren het uiterlijk van de iris en zorgen ervoor dat de kleur van je ogen verandert. Het midden van de lens is doorzichtig zodat je wel goed en scherp kunt zien. Het is mogelijk om kleurlenzen aan te schaffen die een min of plus sterkte corrigeren, maar we verkopen ook kleurlenzen zonder sterkte. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je de lenzen nodig hebt, kun je kiezen uit dag- en maandlenzen. Als je de lenzen maar heel af en toe nodig hebt, kun je het beste kiezen voor daglenzen.

Onze lenzen:

Tips en advies

Het is verstandig eerst een opticien te raadplegen voor je kleurlenzen gaan dragen, ook als het alleen voor cosmetisch gebruik is. Onze lenzen experts kunnen je alles vertellen over het dragen en onderhouden van kleurlenzen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Afhankelijk van jouw ogen en wensen kijken we welke lenzen het meest comfortabel zitten en welk merk het beste voor jou is. We kunnen je ook tips geven op het gebied van dragen van lenzen wanneer je hier niet aan gewend bent.

Zorg goed voor je kleurlenzen

Waar moet je op letten als je niet gewend bent aan het dragen van lenzen? Het is in ieder geval belangrijk om te kiezen voor kleurlenzen van een betrouwbare fabrikant. Lees de instructies van de fabrikant goed door en volg deze op. Het is belangrijk om goed voor je lenzen te zorgen. Als je voor daglenzen gekozen hebt, gooi deze na gebruik dan ook weg. Draag je lenzen die je meerdere keren kunt gebruiken, maak de lenzen dan goed schoon met een lenzenvloeistof. Dit kan oogontstekingen voorkomen. Doe je lenzen altijd uit als ze niet comfortabel zitten of als je ogen droog aanvoelen. En als laatste tip: Deel je kleurlenzen nooit met andere mensen.