Lenzen

Wij helpen je de juiste keuze te maken als het gaat om contactlenzen. Elk oog is uniek. Door goed vooronderzoek te plegen zorgen wij ervoor dat je met de voor jouw geschikte contactlenzen de deur uitgaat. Of het nu gaat om harde, zachte, dag-, of maandlenzen, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Vraag nu een gratis oogmeting aan

Bel direct: 010-8208960, Of druk op onderstaande knop om uw gegevens in te vullen.

Niets menselijks is ons vreemd.

Goed zoeken naar die aanbieder die jouw merk voor de laagste prijs levert. Slim! Niets menselijks is ons vreemd. Natuurlijk struinen onze contactlensspecialisten en opticiens ook het internet af op zoek naar de voordeligste Iphone, vakantie of wat dan ook. Want wees nou eerlijk, een doosje lenzen blijft, hoe speciaal ze ook zijn, toch gewoon een doosje lenzen, uit dezelfde fabriek. Daarom hanteren wij bij Fraser Optiek zeer concurrerende prijzen voor contactlenzen.

Onze lenzen:

Laat regelmatig uw ogen controleren.

Toch willen wij een belangrijke kanttekening plaatsen want het is belangrijk dat je regelmatig (minimaal eens per jaar) je ogen laat controleren in combinatie met je contactlenzen en dat schiet er vaak helemaal bij in, weten we uit ervaring. Nu kunnen we hier allemaal nare foto’s gaan plaatsen over wat er mis kan gaan maar daar zit niemand op te wachten. Geloof ons: een goede lenscontrole is belangrijk! Daarom maken wij bij Fraser Optiek een duidelijk onderscheid tussen produkt (de lenzen) en dienst (onze kennis en apparatuur).