Maandlenzen

Fraser Optiek uit Berkel en Rodenrijs heeft een groot assortiment lenzen voor jong en oud. Je hebt bij ons onder andere de keuze uit maandlenzen. Bij het dragen van zachte contactlenzen zijn maandlenzen de meest voordelige optie. Je hoeft per jaar namelijk slechts twaalf setjes lenzen aan te schaffen. Je draagt je maandlenzen dertig dagen achter elkaar gedurende de dag s’avonds voor het slapen gaan doe je ze uit. Na deze periode begin je weer met een nieuwe set lenzen.

Zijn uw maandlenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

Draagcomfort

Onze maandlenzen hebben een aantal voordelen ten opzichte van dag- of weeklenzen. Zo hebben maandlenzen bijvoorbeeld een betere pasvorm waardoor ze goed op de ogen passen. Dit zorgt voor meer draagcomfort. Ook heb je met de lenzen die wij verkopen minder snel last van droge ogen.

Maandlenzen doe je elke avond uit voor je gaat slapen. Hygiene is wel een vereiste. Je kunt je lenzen iedere avond schoon maken met behulp van lenzenvloeistof. Onderhoud zorgt ervoor dat je de maandlenzen de hele maand kunt dragen zonder irritatie aan je ogen.

Het is belangrijk om goed voor je ogen te zorgen. De sterkte van je ogen kan veranderen. Het is daarom verstandig om tijdig (het liefst ieder jaar) je oogsterkte opnieuw te laten meten door een van onze opticiens. Zo weet je zeker dat je de juiste maandlenzen in huis hebt.

Onze lenzen:

Advies op maat

Wij beginnen altijd met een oogmeting en helpen je de juiste lenzen te vinden. Wij hebben voor iedereen een passende lens in ons assortiment. Er zijn lenzen in allerlei soorten, maten, materialen te krijgen van allerlei merken. Wij adviseren je graag welk type lens het beste past bij jouw ogen. Er zijn maandlenzen verkrijgbaar voor dichtbij en veraf. Ook hebben wij multifocale lenzen en torische lenzen (bij een cilinderafwijking) in ons assortiment.