Multifocale lenzen

Als je ouder bent dan 40 heb je misschien een leesbril nodig. In sommige gevallen is dit niet praktisch. Multifocale contactlenzen, ook wel varifocale lenzen genoemd, bieden zowel ondersteuning voor zicht dichtbij als voor zicht veraf. Bij multifocale lenzen worden verschillende sterktes geïntegreerd in een lens, zodat je zowel dichtbij als veraf scherp zicht hebt.

Zijn uw multifocale lenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

Multifocale lenzen

Iedere multifocale lens heeft drie scherpte-gebieden: Dichtbij, veraf en een tussengebied. Zo kun je beide ogen met de juiste sterkte corrigeren en kun je de hele dag scherp zien. Je kunt kiezen uit maand-, week- en daglenzen. Daarnaast zijn er torische lenzen te verkrijgen voor mensen die last hebben van astigmatistme (een cilinderafwijking.)

Onze lenzen:

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar multifocale lenzen? Maak een afspraak met een van onze opticiens voor een oogtest. Met behulp van de resultaten kunnen onze lenzen experts je voorzien van deskundig advies op het gebied van lenzen. Zo weet je dat je de winkel verlaat met de lenzen die het beste passen bij jouw ogen.

Alternatief

Multifocale lenzen zijn een goed alternatief voor een multifocale bril, maar ook voor andere combinaties. Denk bijvoorbeeld aan enkelvoudige lenzen en een leesbril of twee brillen met verschillende sterktes. Door voor multifocale lenzen te kiezen, hoef je niet meer af te wisselen en heb je toch altijd scherp zicht.