Silicone Hydrogel lenzen

Silicone Hydrogel lenzen zijn ideaal voor mensen die snel last hebben van droge ogen of een droog gevoel in hun ogen. Deze lenzen houden traanvocht beter vast dan reguliere lenzen. Ze helpen je om rode ogen, zwelling van het hoornvlies en andere ongemakken te voorkomen.

Zijn uw silicone hydrogel lenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

Vier keer zoveel zuurstof

Contactlenzen vormen een barrière  tussen de lucht en je ogen. Lenzen laten zuurstof door in de vorm van water, maar dit is niet altijd genoeg om droge ogen te voorkomen. Silicone hydrogel lenzen zijn dun, flexibel en zacht. Ze laten zuurstof ook door in de vorm van water, maar door het gebruik van siliconen in de lens komt er vier keer zoveel zuurstof in je ogen terecht dan bij normale contactlenzen. Dit zorgt niet alleen voor meer draagcomfort, maar silicone hydrogel lenzen gaan hierdoor ook langer mee dan reguliere lenzen.

Onze lenzen:

Langere gebruiksduur

Een voordeel van silicone hydrogel lenzen is dat ze een langere gebruiksduur hebben dan andere lenzen. Zo kun je de maandlenzen tot wel 30 keer 24 uur inhouden. Dit betekent dat je de lenzen, in tegenstelling tot andere maandlenzen, dag en nacht kunt dragen. Overleg dit voor gebruik wel met je opticien of oogarts.

Silicone hydrogel lenzen zijn verkrijgbaar voor bijna alle plus- en min sterktes. Je kunt kiezen uit maand- of daglenzen. Ook hebben wij multifocale en torische lenzen in ons assortiment. Kom eens langs in onze winkel voor een oogmeting. Wij geven je graag advies op maat, zodat je met de juiste lenzen naar huis gaat.