Weeklenzen

Bij Fraser Optiek kun je ook kiezen voor weeklenzen. Dit zijn contactlenzen die je een tot twee weken achter elkaar kunt dragen, met een maximum van 14 dagen. Het grootste verschil met dag- of maandlenzen is dat je weeklenzen ook s’nachts kunt dragen. Hierdoor heb je meteen een scherp zicht als je s’morgens opstaat.

Zijn uw weeklenzen aan vervanging toe? Vandaag besteld is morgen in huis.

De voordelen van weeklenzen

Weeklenzen zitten comfortabel. Het zijn dunne lenzen die zich helemaal aanpassen aan de vorm van je oog. Deze lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlatendheid waardoor ze geschikt zijn als je snel last hebt van droge ogen. Als je vaak werkt in een stoffige omgeving of ruimtes met airconditioning of als je juist veel naar een beeldscherm kijkt, kunnen weeklenzen voor jou een goede optie zijn. Ze zijn ook ideaal tijdens het sporten.

Weeklenzen kun je dag en nacht dragen, maar je moet ze wel goed onderhouden. Je kunt de lenzen een keer per dag reinigen met behulp van lenzenvloeistof. Zo blijven je lenzen schoon en kun je alles scherp blijven zien.

Onze lenzen:

Kom langs voor advies

Kom langs in onze winkel in Berkel en Rodenrijs en maak een afspraak voor een oogmeting. Wij adviseren je graag over de lens die het beste past bij jouw ogen en levensstijl. Onze weeklenzen zijn geschikt voor bijna alle plus en minsterktes. Daarnaast hebben wij ook multifocale en torische weeklenzen in ons assortiment.